kopenaccu

Other Entries

Tags

Popular Blogs

Kopen Lage Prijs Asus a41-x550a Accu

Volgens de trend, de nieuwe Asus a41-x550a Accu beschikt over een afgeslankt silhouet en fijne NanoEdge scherm grenzen om de compromisloze mobiliteit op het comfort/schermgrootte smaak. Het model in kwestie, de ASUS VivoBook Flip TP410UA-EC463T, is een bijzonder snelle versie met de nieuwste generatie quad processor i7 Kaby Lake refresh. Het bevat ook een grote hoeveelheid RAM (16 GB), een hybride opslag die een dedicated 128 GB SSD combineert met een hoge capaciteit harde schijf en een mooie Full HD IPS touchscreen en roterende display. Wat meer is, de slanke en discrete romp is voorzien van een backlit toetsenbord en een vingerafdruklezer voor meer gemakken. Het wordt weergegeven op minder dan 1000 euro.

Esthetisch gezien, de Accu Asus a32-k93 geeft de voorkeur aan een monochrome Toon en een discrete look om een beroep op het grootste aantal. De buitenkant van zijn aluminium omhulsel kiest voor een saai zilverachtig grijs en het binnenland voor een verticaal geborsteld effect. De assemblage is goed geassembleerd en geeft een bevredigende waargenomen kwaliteit. Oogpunt metingen, de balans is goed voor een 14 inch Nomad met een redelijk gewicht van 1,6 kg en een relatieve finesse. Bovendien, de toevoeging van een backlit toetsenbord is gunstig voor de opvallende in een donkere sfeer, vooral met zijn nomadische roeping.

Gedacht voor een speels mobiel gebruik, de Accu A41-X550E Asus wordt gekenmerkt door zijn converteerbare configuratie. Dankzij roterende scharnieren op 360 graden, zal het scherm in staat zijn om verschillende posities vast te stellen: tegenovergestelde voor normaal gebruik, plat, in de tent modus of zelfs in de ezel functie.

Als Asus kondigt aan dat zijn VivoBook Tik TP410UA-EC463T de volledige dag in volledige last kan houden, is het waarschijnlijk over reserve autonomie. Omdat in web browsen met actieve WiFi, de converteerbare mag niet meer dan 6 uur. Het is in het lage gemiddelde.

Eerste punt van belang hier, Accu Asus a32-n61 heeft zijn ultrabook uitgerust met een nieuwste generatie processor (8e) Quad Core i7 Kaby Lake Refresh laag verbruik. Dankzij het en de 16 GB RAM-geheugen dat het ondersteunen, de ultrabook grotendeels vliegt over het gemeenschappelijk gebruik (surfen op het Internet, Office Pack, video afspelen) en maakt gebruik van een breed scala van actie voor meer veeleisende missies (Photoshop geduwd, video-editing). Om een idee te geven, de eerste tests te evalueren zijn prestaties op het hoogtepunt van een Quad Core i5-7300HQ. Om niets te bederven, de RAM in royale hoeveelheid zorgt voor een meer vloeiende omgeving in multitasking.

Een andere bepalende factor is dat het scherm zijn klein effect met zijn verfijnde grenzen het aanbieden van een versterkte onderdompeling (NanoEdge) maakt. De volledige HD-definitie (1920 x 1080 px) zal idealiter leent zich voor het lezen van uw inhoud in hoge definitie dankzij de significante weergave dichtheid, terwijl de IPS slab zal verantwoordelijk zijn voor het openen van de kijkhoeken (op 178 graden volgens ASUS) en reproduceren getrouw de kleuren. Accu Asus a32-n55 Bovendien, de glanzende tactiele oppervlak zal een speelse interactie met het systeem, maar de outdoor zichtbaarheid zal worden gewijzigd door een aantal reflecties.

De opslag deel is Accu Asus a32-k55 ook welkom met een hybride oplossing in het voordeel van het systeem responsiviteit en capaciteit. Inderdaad, de dedicated SSD van 128 GB in staat zal zijn om het besturingssysteem en de meeste van de mogelijke Programma's en games tegemoet te komen en dus bijdragen aan de uitvoering van de meest responsieve, verkorte laadtijden en een wereldwijd helderder milieu. Aan de voorzijde, de 1000 GB harde schijf is er om al uw bibliotheek huis.

Accu Asus A42-G750

Ten slotte, de verbinding is geschikt voor alle noodzakelijke in standaard formaten. Er is een SD-kaartlezer, een HDMI-uitgang en niet minder dan vier USB-poorten met inbegrip van een USB 3,0 en een USB 3,1 type-C. Een vingerafdruklezer wordt aan de batch toegevoegd om een eenvoudige en veilige toegang tot de sessie mogelijk te maken (Windows hello compatible). De nieuwste generaties van WiFi AC en Bluetooth 4,1 modules zijn ook voorzien voor snellere en betrouwbaardere draadloze gegevensuitwisseling.

http://social.chelny.online/blogs/334/2665/accu-asus-a41-x550e

http://kopenaccu.bloger.co.il/269473/ 

 

Posted in Default Category on November 28 at 05:45 PM

Comments (0)

No login